Welkom bij de klantenservice van merkschoenenstunter.nl. U kunt ons bereiken op verschillende manieren.

EMAIL

U kunt uw vraag en/of opmerking atijd aan ons mailen. Ons mailadres is: webshop@merkschoenenstunter.nl

Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

TELEFOON

Onze klantenservice is ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 – 17:00 uur op telefoonnummer 0229-760760.

ALGEMENE BEDRIJFSGEGEVENS

Merkschoenenstunter.nl (Merkschoenenstunter is onderdeel van Meijerink Schoenen BV) 
Nieuwsteeg 39
1621 EC Hoorn 
KvK nummer; 64814084
BTW nummer; 85.58.64.795.B.01
IBAN; NL97RABO0102496560 (Rabobank in Hoorn) 

BETAALMETHODES

U kunt in het bestelproces bij merkschoenenstunter.nl kiezen voor 5 verschillende betaalmogelijkheden;

* Ideal
* Creditcard (Mastercard en Visa)
* Bancontact
* Handmatige overboeking
* Klarna

IDEAL

In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze Ideal. U wordt doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw aankopen afrekenen.

CREDITCARD

In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze creditcard. U kunt bij ons betalen met uw Visacard en Mastercard. Dit gebeurt altijd op een SSL beveiligde pagina. Creditcard betalingen lopen via Multisafepay. Zij voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan online betalingen.

BANCONTACT

In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze bancontact-Mister Cash. U wordt doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Met bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw aankopen afrekenen.

HANDMATIGE OVERBOEKING

In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze handmatige overboeking. U rond het bestelproces af zonder te betalen. U maakt het bedrag van uw bestelling aan ons over op een tijdstip, welke u het beste uitkomt. U ontvangt een mail met onze betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling is uw bestelling definitief en wordt deze verwerkt. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden, zo kunnen wij uw bestelling snel afhandelen.

KLARNA

U kunt achteraf betalen met Klarna. Hier rekenen wij €2,95 transactiekosten voor.

Als u tijdens het bestelproces kiest voor de betaalmethode Klarna, vindt er een kredietcheck plaats en stelt Klarna vast of en voor welk bedrag u uw aankoop via deze betaalmethode kan doen. Om de check goed uit te voeren heeft Klarna uw geboortedatum en telefoonnummer nodig. Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van Klarna separaat een factuur per e-mail. Deze ontvangt u gemiddeld genomen 2 dagen nadat u de e-mailbevestiging van uw aankoop heeft ontvangen.

Helaas zijn wij vanwege privacyoverwegingen niet gemachtigd informatie over de kredietcheck in te zien. Voor vragen over de kredietcheck en andere vragen over deze betaalmethode, kunt u contact opnemen met Klarna. Bekijk de Klarna contactgegevens op de Klarna website

LEVERING EN BEZORGING

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst en betaalt, dan streven wij ernaar om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen (dit geldt niet voor de schoenen waar het blokje "alleen online"bij staat). Al onze pakketten worden bezorgd door GLS, de bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen, welke na vrijdag 12:00 uur en in het weekend zijn geplaatst, worden maandag verwerkt. U ontvangt een email met uw track en trace code, zodra uw bestelling is overhandigd aan GLS. Indien uw bestelling uit meerdere artikelen bestaat, dan is het mogelijk dat deze in verschillende pakketten aan u worden verzonden. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan laat GLS een niet-thuis bericht achter. U kunt dan zelf online een afspraak maken op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Voor ontvangst van het pakket dient altijd te worden getekend.

WIJZIGEN OF ANNULEREN

Als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij dit voor u kunnen regelen. Dit is alleen mogelijk als uw order nog niet verzonden is.

VERZENDKOSTEN

Bij bestelling vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten (binnen Nederland). Is het bedrag van uw bestelling lager dan €50,00 dan zijn de verzendkosten €3,95 (binnen Nederland). Voor bestelling naar het buitenland rekenen wij altijd verzendkosten.

RUILEN

Als u uw bestelling online wilt ruilen, dan retourneert u de desbetreffende bestelling en plaatst u vervolgens weer een nieuwe bestelling voor de gewenste schoenen.

RETOURNEREN

U kunt uw ontvangen bestelling altijd binnen 14 werkdagen retour sturen. De bestelling kan alleen worden geretourneerd, wanneer het artikel in goede staat en ongedragen is. Wij raden u aan de schoenen op zachte ondergronden bijv. tapijt te proberen.

Sluit bij de retourzending het ingevulde retourformulier. Download het retourfomulier: retourformulier. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs goed. Zodra wij uw pakket retour hebben ontvangen, ontvangt u daar een bevestiging van per mail. Het bedrag dat u van ons tegoed heeft, wordt binnen 2 werkdagen overgemaakt op het IBAN nummer, welke u heeft ingevuld op het retourformulier. In geval van een klacht of verkeerde levering zullen wij de retourkosten (max. €7,65) aan u gaan vergoeden.

Retourneren met Klarna

Wanneer wij uw retour (deels) hebben ontvangen sturen wij u een update van uw factuur. Heeft u uw bestelling volledig geretourneerd? Dan sluiten we uw openstaande Klarna factuur af. Een eventuele terugbetaling van Klarna ontvangt u op dezelfde manier als waarmee u de factuur heeft betaald.

Let op: U kunt niet met Klarna betalen in combinatie met een Fashioncheque of VVV Cadeakaart.

  

GARANTIE EN KLACHTEN

GARANTIE

Onze garantie is conform de wet en de algemene voorwaarden van Stichting keurmerk vastgesteld. Bij de algemene voorwaarden kunt u deze allemaal lezen.

KLACHTEN

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een product of over onze service, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar webshop@merkschoenenstunter.nl. Wanneer u een klacht heeft over een product, dan vragen wij u duidelijke foto’s van de klacht bij te sluiten. Wij zullen deze klacht aan de hand van de foto('s) proberen te beoordelen en u hierover berichten. Als wij de klacht niet goed kunnen beoordelen vragen wij u de schoenen naar ons op te sturen. Bij een gegronde klacht ontvangt u de door u gemaakte portokosten retour. 

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Een defect of ondeugdelijk product veroorzaakt door een productiefout valt onder onze garantie, dit zullen wij te allen tijde in behandeling nemen en een passende oplossing bieden. Om in aanmerking te komen voor de garantieoplossing dien je in het bezit te zijn van het aankoopbewijs (tevens garantiebewijs), klachten zonder aankoopbewijs worden door ons niet in behandeling genomen.

Iedere klacht zal beoordeeld worden door ons, de volgende gebreken vallen niet onder de garantie:
• Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik
• Defecten en slijtage welke te verwachten zijn bij normaal gebruik
• Veranderingen aan het product zoals reparaties die niet zijn uitgevoerd door de fabrikant of aangewezen reparatiediensten
• Beschadiging door opzet, zeer intensief gebruik, of nalatig onderhoud
• Verkleuring of afgeven van schoenen aan andere producten
Slijtage en andere gebruikssporen kunnen veelal voorkomen worden door de schoenen goed te onderhouden.

Volgens de wettelijke termijn (zie algemene voorwaarden) moet u uiterlijk binnen 14 dagen bericht van ons ontvangen over de status van uw klacht. Het kan zijn dat wij de klacht direct voor u kunnen oplossen. Het kan ook voorkomen dat wij voor de afhandeling in overleg moeten met onze leveranciers. 

Mocht de klacht onderling niet opgelost kunnen worden, dan kunt u gebruik maken van de geschillenregeling van de Stichting Webshop Keurmerk. Als uw klacht definitief niet door ons wordt opgelost, kunt u hiervoor het klachtenformulier op de webshop van Stichting Webshop Keurmerk invullen (zie onze algemene voorwaarden).

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.